Get Adobe Flash player

Последният учебен ден за четвъртокласниците от БСОУ „Д-р Петър Берон“

 

„С какво ще запомня първите  си години в училище?“

Това беше темата на съчинението, което четвърокласниците написаха за последния учебен час през 2015/2016 учебна година. Искрено и от сърце те споделиха своите вълнения при постъпването си в първи клас, най-хубавите моменти от ученическия живот, разказаха за приятелството помежду си и отправиха чудесни слова към своята учителка.

В препълнената класна стая имаше много родители, деца, учители. Гост на празника беше и г-жа Мими Михайлова, директор на училището. Тя поздрави учениците със завършването на началния етап от тяхното образование и им пожела все така отлично да продължават да се учат. Г-жа Михайлова връчи на Габриела Стаменова грамота за отличен успех и участие в училищни мероприятия и проекти.

Сълзи на радост от отличните резултати и малко тъга от раздялата се появиха в детските очи когато ичениците получаваха своите бележници и удостоверения за завършен начален етап на основно образование. Сълзи се почвиха и в очите на техните родители, които се радваха на своите вече по-големи деца.

Успокоително и топло звучаха последните думи на тяхната учителка, г-жа Валерия Тошева: „Ние винаги ще бъдем заедно, защото вие оставате в моето сърце и аз- във вашето“.